İnstagram Hesabım Çalındı Nasıl Geri Alabilirim ?

İnstagram Hesabım Çalındı Nasıl Geri Alabilirim ?

Merhabalar instagram hesabı çalınan veya eşinin dostunun hesabı çalınan arkadaşlar öncelikle nasıl bu hesabı çaldırdınız onu etüt etmemiz gerek ?

Telefonunuz ‘ daki herhangi bir truva atı veya trojen var mı ? Bilgisayarınıza sızan herhangi bir zararlı yazılım var mı ?

Fake login yapmış olabilir misin ? ki büyük ihtimal böyledir genelde hacklermelerın %90 bu şekilde gerçekleşmektedir.

Gelin birlikte konuları inceleyelim ve önce güvenliğimizi alalım ?

Neyse dikkat etmedik ve hesabımız hacklendi bunun için instagram’a başvurmamız gerek nasıl başvuru yapacağınızı anlatıyım bende bu durumda.

Instagram hesabınız başkaları tarafından ele geçirildiyse yani hack edilip şifreniz çalındıysa yapmanız gereken bu durumu instagram'a bildirmektir.

Hesabınız başkasının eline geçtiyse ve giriş yapamıyorsanız, bunu instagrama bildirin. 

  1. Buraya tıklayarak Instagram hesap çalıntı  bildirimi işlemini başlatın.
  2. Kimin hesabı başkasının eline geçti? / Benim hesabım seçeneğini seçin.
  3. Instagram hesabınızda belirtilen e-posta hesabına giriş yapabiliyor musunuz? / Hayır seçeneğini seçin.
  4. Daha sonra açılan forma önce kullandığınız e-mail adresini (erişebildiğiniz, instagrama kayıtlı olması gerekmiyor),  Instagram kullanıcı adınızı ve hesaba kaydolurken yani Instagram açarken kullandığınız email adresini sırası ile yazın.
  5. Daha sonra Bu ne tür bir hesap? sorusuna size uyan cevabı verin.
  6. Gönder'i tıklayın.

Evet bu kadar talebiniz Instagram tarafından incelenecek ve size geri dönüş yapılacaktır. Eğer haklı görünürseniz  Instagram hesabınız  size geri verilecektir, iyi günler.

2017-08-04 04:43:28

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İnstagram Takipçi ve Beğeni Satın Alma

İnstagram Takipçi ve Beğeni Satın Alma

İnstagram Takipçi Sayısı Artırmak İnstagram son zamanlar da birçok kullanıcının gözdesi haline gelmiş olup, özellikle son birkaç yıldır oldukça talep görmektedir. Sosyal medya hesapları

Takipçi Almakla ilgili Yorumlar

Takipçi Almakla ilgili Yorumlar

Takipçi Almakla ilgili Yorumlar İnstagram, facebook, snapchat vb sosyal medya araçlarının temelde dayandığı mantık hepsinde ortak. Aralarında ayrıldıkları ufak tefek noktalar dışında uygulamaların

Instagram Unfollow Aracı

Instagram Unfollow Aracı

Instagram hesabınıza % 100 Türk takipçiler kazandırmak ister misiniz? Instagram hesabınızı tamamen Türk takipçiler ile şenlendirmek ister misiniz? Cevabınız evet ise, hiç vakit kaybetmeden